Over Het Volle Evangelie van Marcus

Het prachtige boek “Het volle Evangelie van Marcus” is op 14 maart 2022 gepubliceerd via mijn webshop bij Brave new Books.  https://www.bravenewbooks.nl/p.l.degroes

Via deze site kunt u het boek kopen en wordt het u binnen 5 dagen toegezonden. De prijs van het boek is zo laag mogelijk gehouden. Het is een boek met een harde kaft. Omdat de Bijbelgedeelten in kleur zijn gedrukt en er bovendien vele afbeeldingen en foto’s in zijn gevoegd is de prijs stevig.   

Mijn vrouw Ann de Groes - Van der Lei en  Onze mede oudste Jan Wyger Aarts hebben als eersten de grammatica en spellingscontrole gedaan. Daarna heeft Br. Klaas Goverts in het najaar 2021 naast de grammatica- en spellingscontrole hier en daar adviezen in de vorm van verdiepingen en toelichtingen aangereikt. De meeste van deze adviezen heb ik aan de teksten toegevoegd.

Het zij nog een keer gezegd dat deze bijbelstudie tot stand is gekomen omdat wij in onze gemeente heel veel zegen en vreugde hebben ondervonden tijdens het bespreken van de prachtige teksten uit het evangelie van Marcus. Naast mijn voorstudies zijn ook de onderlinge gesprekken motiverend geweest. Ook de behoefde om zoveel geestelijke rijkdom te delen met belangstellenden werd door de gemeenteleden gedeeld.

Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen.

P.L. de Groes